Psycho44

Psycho 44 is een elektronische punk/rockband afkomstig van Grobbendonk. De groep bestaat uit Gaelian Corluy (zang/gitaar), Niels Meukens (drums), Pieter-Jan Janssen (bass) en Jonas Vermeulen (gitaar/synthesizer).

De groep ontstond in 2007 en behaalde reeds een aantal onderscheidingen. In 2009 behaalden ze de tweede plaats op de Maanrockrally waarna ze in datzelfde jaar Maanrock mochten openen. In november 2009 behaalden ze de tweede plaats op Frappantpop wat ertoe leidde dat ze in 2010 één van de artists in residence van het muziekcentrum Trix werden.

In 2010 wonnen ze met hun single “All my demons have distortion” de seizoensprijs Vi.be On Air van Poppunt en werden ze door Studio Brussel uitgeroepen tot seizoenswinnaar 2009-2010. In 2010 haalden ze de finale van Humo’s Rock Rally (officieuze vierde plaats).

Sinds hun laatste single “Call of the void”, laat Psycho44 het publiek ongeduldig wachten op een nieuwe plaat. Of die nog voor de zomer gelanceerd wordt, is nog een “call of the void”.
Wat we wel zeker kunnen bevestigen is dat ze na hun passage op Malmejock op vrijdag 19 juli, de weide en het podium niet ongeroerd achterlaten.

Sluit Menu